Aflați totul despre potențialul dezvoltării energiei geotermale în Republica Moldova din prezentările experților de la „Investor Connect 2023”

În cadrul activităților proiectului GCIP Moldova, a fost organizat evenimentul „Investor Connect 2023”: Studiu de caz „Energia Geotermală” în data de 1 decembrie la Tekwill. La această platformă de discuții s-au pus bazele unor parteneriate între companiile din domeniul energiei geotermale și antreprenorii care își doresc să utilizeze această tehnologie pentru proiectele investiționale.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să descopere mai multe studii de caz din Islanda – țara care își acoperă 100% consumul de energie termică din surse regenerabile utilizând instalațiile geotermale.

În cadrul evenimentului, experți islandezi din industrie ar relatat despre cele mai recente evoluții în tehnologia geotermală și tendințele de investiții.

Aflați detalii esențiale despre perspectivele de dezvoltare a acestei ramuri energetice în Republica Moldova din prezentările experților care au participat la Investor Connect 2023”: Studiu de caz „Energia Geotermală”.